ADRES

HOME | adres | agenda | danslessen |


‘t Syndicaat bevindt zich tussen de Wagenstraat en de Paviljoensgracht midden in het centrum van Den Haag

Zowel vanaf het Centraal Station Den Haag als het Holland Spoor is het slechts een kwartiertje lopen naar ’t Syndicaat.

Adresgegevens & openingstijden:

't Syndicaat 
Nieuwe Molstraat 10 
2512 BK Den Haag
tel: 070-212 35 14
Josef: 06-342 10 501    Bar-drankjes
Suze: 06-402 20 038     Keuken-eten
Peter: 06-111 68 253    Verhuur
 
e-mail: syndicaat@ziggo.nl
face book: SuzeSyndicaat
                  Het Syndicaat
Openingstijden:

Di t/m Do 19:00 - 01:00
Vrijdag 19:00 - 01:30
Zaterdag 19:00 - 01:30
Zondag 16:00 - 22:00 of 20:00 - 01:00
 

Met de auto:

Inkomende van de A-4 

Via de A12 Utrechtse Baan naar Den Haag Centrum. De A12 geheel volgen en aan het eind linksaf afslag Scheveningen de Zuid Hollandlaan op. & Aan het einde links de Koningskade op. Voorsorteren voor rechtdoor richting Binckhorst de tunnel in. In de tunnel de eerste afslag rechts nemen parkeren / centrum. U komt dan te rijden op de Schedeldoekshaven. Bij de eerste stoplichten naast het Hotel Mercure  gaat u rechtdoor over het Spui de Amsterdamse Veerkade op. (Aan uw rechterhand de parkeergarage) Na de parkeergarage ziet u rechts de Wagenstraat, rechtdoor rijden de Stille Veerkade op aan het eind rechtsaf de Paviljoensgracht op, de eerste straat rechts is de Nieuwe Molstraat, vanaf deze kant mag u echter niet inrijden. Na tweehonderd meter rechtsaf en na driehonderd meter weer rechtsaf de Wagenstraat in, daarna na tweehonderd meter rechtsaf de Nieuwe Molstraat in na honderd meter ziet u 't Syndicaat . Voor het parkeren van uw auto gaat u vervolgens bij de eerste kruising of linksaf de Paviljoensgracht en direct weer links de Stille Veerkade op vanzelf overgaand in Amsterdamse Veerkade en na circa honderd meter linksaf naar de ParkeerGarage of rechtsaf de Paviljoensgracht daarna rechtdoor de Lutherse Burgwal op. Met aan uw linkerhand de ParkeerGarage.

Inkomende van de A-44 rijksstraatweg

Vanaf de RijksstraatWeg alsmaar rechtdoor blijven rijden de Zuid Hollandlaan op. Vervolgens dezelfde route als hiervoor &

 

Klik op de afbeelding voor een grotere versie of klik HIER voor de kaart op Google Maps voor meer duidelijkheid, of om uw routebeschrijving samen te stellen.

HOME | adres | agenda | danslessen

© 2007 't Syndicaat. Alle rechten voorbehouden.

webdesign by TheRule